E hën-Pre 9.00-17.00

Poroj, Tetovo 1200

PER NE

ZGJIMI COMPANY

Zgjimi Company është kompania e parë private për inspektimin teknik dhe regjistrimin e mjeteve motorike në Tetovë.

Në kuadër të kompanisë Zgjimi Company punon reparti për përpunimin e hekurit EURO ZGJIMI.

EURO ZGJIMI

ARMATURE

RRJETA

TRARE

HEKURI

Reparti për përpunimin e armaturës, trarëve dhe rrjetave të çelikut.

Hekuri – nga lënda e parë deri në prodhim përfundimtar.

KONTROLLI TEKNIK

KONTROLL TEKNIK

A TEST

HOMOLOGIM

KONTROLL TEKNIK

Inspektimin teknik dhe regjistrimin e mjeteve motorike.

Kompania plotëson të gjitha standardet moderne ndërkombtare për punë duke ofruar shërbime të përsosura me çmime të përballueshme.

BULETINI

Pranoni ofertat dhe
promocionet e fundit.

070 750639, 044 444 333

Poroj, Tetovo 1200

© 2019 Zgjimi Company. Të gjitha të drejtat e rezervuara.