E hën-Pre 9.00-17.00

Poroj, Tetovo 1200

Zgjimi Company shpërblehet
me çmimin “Kompania korrekte”

Zgjimi Company ka fituar çmimin si njëra ndër kompanitë më korrekte në vend. Ky shpërblim jepet si pasojë e reputacionit të lartë dhe marrëdhënieve të shkëlqyera me partnerët dhe klientët.

Ky çmim u jepet kompanive pas një përzgjedhje të një programi të specializuar ku caktohen disa parametra si koficienti i mendimit të klientëve. Shumica e klientëve dhe përdoruseve në internet e kanë zgjedhur Zgjimi Company si kompani korrekte dhe që ka ushtruar kujdes të veçantë ndaj tyre. Ky çmim për Zgjimi Company është një konfirmim i punës korrekte dhe motivim për të rritur ende më shumë kapacitetet cilësore dhe inovative.

070 750639, 044 444 333

Poroj, Tetovo 1200

© 2019 Zgjimi Company. Të gjitha të drejtat e rezervuara.